Supliment inovator pentru reglarea glicemiei

1. Cine poate utiliza tratamentul naturist Diabivatin?

Acest supliment alimentar recomandat în cazul afecțiunilor de diabet si poate fi administrat atât femeilor, cât și bărbaților care se confruntă cu:

  • diabetul de tip 1
  • diabetul de tip 2
  • diabetul gestaţional
  • diabetul secundar
  • glicemie crescuta
  • hipoglicemie

De asemenea, Diabivatin Forte poate fi administrat chiar și femeilor și bărbaților de peste 40 de ani, care își doresc să previna orice forma de diabet care poate fi declansata din cauza problemelor emotionale sau stresul zilnic odata cu varsta.

 

2. Diabivatin Forte este un produs sigur și eficient?

DA! Potrivit cercetărilor științifice efectuate de-a lungul timpului asupra plantelor, administrarea suplimentului alimentar Diabivatin Forte nu generează reacții adverse, nu interacționează cu alte medicamente și acționează rapid în organism.

 

3. Cum se administrează Diabivatin Forte?

Diabivatin Forte este recomandat a fi administrat copiilor de peste 14 ani și adulților, în doze de 5 capsule pe zi. De asemenea, pentru ca acesta să acționeze rapid în organism, este necesar consumul a cel puțin doi litri de apă pe zi.

 

4. Cât timp se administrează Diabivatin Forte?

Diabivatin Forte se administrează zilnic, câte 5 capsule pe zi, pentru o perioadă de trei,șase luni. Conform studiilor clinice efectuate, se pare ca plantele au un efect bun in prevenirea si reglarea glicemiei. De asemenea, se recomandă o doză de întreținere de 1-2 capsule pe zi.

5. Care sunt ingredientele ACTIVE din compoziția Diabivatin?

 

Cea mai importantă substanță activă ce se regăsește în compoziția Diabivatin este Momordica Charantia, dar și alte substanțe naturale, ce au proprietăți benefice pentru organism. Potrivit cercetărilor, acesta este sigur, natural și eficient în refacerea functiilor pancreasului si sitemului imunitar. Mai mult de atât, Diabivatin Forte este singurul produs din România ce are o formulă completă pentru persoanele interesate de reglarea glicemiei.

 

6. Care este diferența dintre Diabivatin Forte și alte produse pentru Diabet?

Diabivatin Forte este un produs cu o formulă unică în lume, întrucât rezultatele vorbesc de la sine. Acest supliment alimentar conține, de asemenea, și alte substanțe ce sunt esențiale pentru functionarea optima a organelor.

 

7. Este necesară prescripția medicală pentru a lua Diabivatin?

Nu, întrucât Diabivatin Forte este un supliment alimentar, adică un produs naturist, ce nu necesită prescripție medicală.

 

8. De unde se poate cumpara Diabivatin Forte?

Diabivatin Forte  se poate comanda prin intermediul acestui site, prin butonul de comanda de mai jos sau il puteti cumpara direct din magazinele naturiste sau farmacii. Pentru a vedea lista de parteneri (dati click aici).

 

Daca mai aveti si alte intrebari va rugam sa accesati rubrica de consult gratuit sau sa sunati la nr de tel: 0723.269.701

Go top